Pradžia Naujienos

Prisijungę

Mes turime 5 svečius online
Naujienos
Ačiū "Senuliukų" savanoriams PDF Spausdinti El. paštas
Parašė Irma Vaitaitienė   
Trečiadienis, 20 Gruodis 2023 12:33

Senelių namų gyventojai labai nori padėkoti visiems ""Senuliukų"" platformoje veikiantiems savanoriams,  kurie skyrė tiek laiko, dėmesio perkant, galvojant, pakuojant dovanas! Seneliai jau džiaugiasi Jūsų šilumos pilnomis dovanomis. Didelis ačiū Jūratės ir Deivido šeimynai, kuri apsilankė ir įteikė dovanas asmeniškai, gyventojai tikrai yra nustebę, net pasimetę, kaip čia nepažįstami žmonės taip gerai žinojo, ką dovanoti!  Ačiū už Jūsų gerumą ir gražių visiems švenčių!

Skaityti daugiau...
 
Švenčių laukimas... PDF Spausdinti El. paštas
Parašė Irma Vaitaitienė   
Ketvirtadienis, 14 Gruodis 2023 13:34

Šiandien senelių namus aplankė ir dovanų gyvą eglutę atvežė Ukmergės skyriaus Maltiečiai. Eglutė nedidelė, bet labai graži – pasitiks visus ateinančius svečius. Vėliau gyventojos susirinko valgyklos patalpose, kur puošė gyvas šakas vazose ir eglutę savo pagamintais žaisliukais iš vilnos. Močiutės patyrė daug džiaugsmo ruošdamos kambarius Šv. Kalėdom ir puošdamos bendrą salę.

Skaityti daugiau...
 
Švenčių laukimas PDF Spausdinti El. paštas
Parašė Irma Vaitaitienė   
Antradienis, 05 Gruodis 2023 14:12

Artėjant pačioms gražiausioms metų šventėms, močiutės buvo kviečiamos padirbėti – gamino kalėdines dekoracijas. Vienos močiutės iš vilnos gamino eglutes, kitos karpė juosteles ir klijavo taip sukurdamos ilgas girliandas, kuriomis bus puošiami ir salė ir kambariai. Gyventojos labai džiaugėsi savo darbo rezultatais ir papuoštomis erdvėmis.

Skaityti daugiau...
 
Kalėdiniai žaisliukai PDF Spausdinti El. paštas
Parašė Irma Vaitaitienė   
Antradienis, 28 Lapkritis 2023 10:22

Šiandien senelių namuose dar kartą apsilankė Ukmergės kultūros centro Deltuvos skyriaus renginių organizatorės Daiva Stimburienė ir Rasa Laskauskienė. Jos kartu su socialinėmis darbuotojomis ir gyventojais gamino kalėdinius žaisliukus iš vilnos. Močiutėms labai gerai sekėsi, jos badė su adata įvairių spalvų vilną, išėjo labai gražūs margi ir vienspalviai žaisliukai kiekvienam pagal savo skonį.

Skaityti daugiau...
 
Paveikslas iš džiovintų žolelių PDF Spausdinti El. paštas
Parašė Irma Vaitaitienė   
Ketvirtadienis, 16 Lapkritis 2023 11:43

Lapkričio 16 dieną senelių namuose lankėsi Ukmergės kultūros centro Deltuvos skyriaus renginių organizatorės Daiva Stimburienė ir Rasa Laskauskienė. Moterys atsinešė darbo priemonių – lauke surinktų ir kruopščiai išdžiovintų gėlelių ir žolelių, o mes turėjo paruošę paveikslo rėmą. Visi ėmėmės darbo – kas atrinko tinkamas žoleles, kas modeliavo paveikslą, kas juos klijavo. Bendras darbas išėjo labai puikus – rezultatas jau pakabintas prie senelių namų įėjimo ir džiugina visų akis.

Skaityti daugiau...
 
«PradžiaAnkstesnis12345678910SekantisPabaiga»

Puslapis 3 iš 34