Pradžia Naujienos

Prisijungę

Mes turime 2 svečius online
Naujienos
Pasiruošimas didžiausiai pavasario šventei PDF Spausdinti El. paštas
Parašė Irma Vaitaitienė   
Pirmadienis, 03 Balandis 2023 08:36

Artėjant Šv. Velykoms senelių namų gyventojai vis renkasi į valgyklos patalpas ruoštis didžiausiai pavasario šventei, gražina mūsų senelių namus. Vieną dieną gyventojos karpė įvairiaspalves gėles, kuriomis buvo papuoštos valgyklos patalpos. Kitą dieną susirinkusios gamino puokštes. Buvo atnešti kačiukai ant kurių močiutės kabino išpūstus kiaušinus, pagamintus zuikučius ir viščiukus. Visos buvo labai susikaupusios, džiaugėsi, kad gali prisidėti prie senelių namų puošimo.

Skaityti daugiau...
 
Vilniaus privačios "Šaltinėlio" m-klos mokinių keramikos lipdiniai PDF Spausdinti El. paštas
Parašė Irma Vaitaitienė   
Pirmadienis, 03 Balandis 2023 08:15

Senelių namuose atsidarė keramikos lipdinių paroda. Kad gražius vaikų darbelius seneliai galėtų apžiūrėti, ir sau dovanų išsirinkti, pasirūpino Vilniaus privačios „Šaltinėlio“ mokyklos mokiniai ir jų mokytoja Saulė Jurkynienė. Tiek darbuotojai, tiek gyventojai rinkosi į parodą iš arti lipdinių pažiūrėti, pačiupinėti, grožėjosi vaikų išradingumu ir gebėjimais. Esame dėkingi už gražius darbelius!

Skaityti daugiau...
 
Veltos Velykų Vaišės PDF Spausdinti El. paštas
Parašė Irma Vaitaitienė   
Ketvirtadienis, 30 Kovas 2023 00:00

Kovo 30-ą dieną Deltuvos kultūros namuose atsidarė darbščiųjų rankų būrelio „Ką akys pamatys-tą rankos padarys“ originali paroda „Veltos Velykų Vaišės“. Parodoje puikavosi nuostabiai iš vilnos velti maisto produktai. Buvusios senelių namų darbuotojos taip pat dalyvauja šiame rankdarbių būrelyje, jos sukūrė puošnų tortą ir labai skaniai atrodantį šakotį. Sveikinimai visoms darbštuolėms ir idėjos sumanytojai vadovei Rasai Laskauskienei.

Skaityti daugiau...
 
40-ties paukščių diena PDF Spausdinti El. paštas
Parašė Irma Vaitaitienė   
Penktadienis, 10 Kovas 2023 00:00

Šiandien, kovo 10 dieną, yra švenčiama 40- ties paukščių diena. Ši diena vadinama todėl, kad apytikriai tiek paukščių rūšių iš Lietuvos išskrenda žiemoti į svetimas šalis, o pavasarį sugrįžta į gimtinę. Šeimininkėms būdavo patariama iškepti 40 bandelių, kad vasarą javai gerai derėtų. Senelių namuose šia proga lankėsi „Tėkmės“ pagrindinės mokyklos mokiniai kartu su kuratore Agne Žižiene. Vaikai buvo iškepę keksiukų su įvairiais palinkėjimais, kuriuos padalino visiems gyventojams ir darbuotojams. Mokinio Jorio mama atliko dvi gražias dainas apie Lietuvą, artėjančios Kovo 11-osios proga, ir apie paukščius. Vėliau vaikai su gyventojais bendravo, ėjo pas silpnesnės sveikatos senelius į kambarius, vaišino keksiukais, linkėjo sveikatos. Senelių namai taip pat gavo dovanų – labai gražų inkilą, kuris bus įkeltas į medį ir lauks grįžtančių paukščiukų. Tariame nuoširdų ačiū.

 

Skaityti daugiau...
 
Sveikinimai Tarptautinės moters solidarumo dienos proga PDF Spausdinti El. paštas
Parašė Irma Vaitaitienė   
Trečiadienis, 08 Kovas 2023 11:25

Tegu kaitri pavasario saulė nutirpdo sniegą ir ledus. Teatneša ji laimę, džiaugsmą ir šviesą širdyje! Su Tarptautine moters diena visas močiutes ir darbuotojas šiandien sveikina senelių namų gyventojai vyrai! Moterims buvo surengta ypač mėgstama grožio procedūrų valandėlė, jos mėgavosi parafino vonelės terapija rankoms, kuri atpalaiduoja raumenis, ramina ir atgaivina pavargusias rankas ir malšina skausmą. Taip pat, kurios norėjo, pasinaudojo proga atgaivinti ir padrėkinti savo veido odą su lakštinėmis kaukėmis. Močiutės visą dieną vaikščiojo su pakylėta nuotaika ir pagerėjusia sveikata.

Skaityti daugiau...
 
«PradžiaAnkstesnis12345678910SekantisPabaiga»

Puslapis 6 iš 34