Pradžia Naujienos

Prisijungę

Mes turime 4 svečius online
Naujienos
Svečiai iš Ukmergės technologijų ir verslo mokyklos PDF Spausdinti El. paštas
Parašė Irma Vaitaitienė   
Pirmadienis, 12 Gruodis 2022 09:46

Gruodžio 12 dieną senelių namus aplankė Ukmergės technologijų ir verslo mokyklos VS grupės mokiniai ir parlamento nariai. Komunikacinės veiklos mokytoja Aušra Cesevičienė tarė gyventojams sveikinimo žodį, padovanojo rankų darbo eglutę iš pušų šakų, palinkėjo visiems šilumos, sveikatos ir vienas kito supratimo artėjančių švenčių proga. Neformaliojo švietimo organizatorė Goda Juzėnaitė pristatė savo treniruojamų mokinių šokį, seneliai gėrėjosi porų pasirodymu. Verslumo įgūdžių ugdymo mokytoja Gražina Medišauskienė pristatė iš kartono pagamintus briedžiukus, kurie puikiai tiko prie padovanotos eglutės. Ačiū svečiams už apsilankymą ir pasirodymą.

Skaityti daugiau...
 
L/D "Kūlverstuko" šventinės vaišės PDF Spausdinti El. paštas
Parašė Irma Vaitaitienė   
Trečiadienis, 07 Gruodis 2022 09:21

Šiandien į senelių namus atvyko pirmos Kalėdinės vaišės. Gyventojos Vladislovos dukra Jolanta atvežė Kauno l/d “Kūlverstukas” “Pabiručių” grupės vaikų gamintus atvirukus bei tinginį. Gyventojams buvo padalintos vaišės, visi labai džiaugėsi gražiais, kūrybiškais atvirukais ir skaniomis vaišėmis. Dėkojame visų gyventojų vardu už Jūsų šilumą!

Skaityti daugiau...
 
Romansinė grupė "Svajos" senelių namuose PDF Spausdinti El. paštas
Parašė Irma Vaitaitienė   
Penktadienis, 02 Gruodis 2022 00:00

Tarptautinės Neįgaliųjų dienos proga šiandien seneliams atvyko koncertuoti romansinė grupė „Svajos“, vadovas K. Piestinis. Socialinė darbuotoja tarė sveikinimo žodį gyventojams, palinkėjo visiems išlikti tokios pat geros nuotaikos kaip šį vakarą ir pakvietė pasiklausyti gražių dainų. Koncertas prasidėjo smagia V. Šiškausko daina „Mūsų čia žemė“. Skambėjo tiek linksmos, tiek lėtesnės dainos, kurios nukėlė visus į prisiminimus apie jaunystę, gimtuosius namus („Mano kraštas“, „Kelias namo“). Buvo pristatyti nauji, dar nedainuoti kūriniai, kurie ypač suvirpino gyventojų širdis – „Dėkoju tau, gyvenime“, „Sakot, meilė išėjo“. Seneliai, kai kurie susimąstę, kai kurie labai linksmi, bet visi labai patenkinti koncertu, dėkojo ir kvietė neužilgo vėl apsilankyti.

Skaityti daugiau...
 
Finalinis koncertas "Vilties paukštė" PDF Spausdinti El. paštas
Parašė Irma Vaitaitienė   
Antradienis, 29 Lapkritis 2022 00:00

Šiandien, lapkričio 29 dieną, Ukmergės kultūros centre vyko Lietuvos neįgaliųjų draugijos meno kolektyvų finalinis koncertas „Vilties paukštė“. Taip buvo paminėta Tarptautinė neįgaliųjų žmonių diena, kurią pasaulis mini gruodžio 3-iąją.
Renginį pradėjo Veprių instrumentinis ansamblis “Intermezzo”, vadovas E. Ratautas. Koncerto pradžioje savivaldybės vadovai tarė sveikinimo žodžius, buvo įteiktos padėkos už ilgametę aktyvią veiklą Ukmergės rajono neįgaliųjų draugijos nariams. Už aktyvią veiklą, žmonių tikėjimo ir pasitikėjimo skatinimą mero padėkomis taip pat apdovanoti neįgaliųjų socialinės integracijos srityje dirbantys Ukmergės rajono nevyriausybinių organizacijų vadovai. Renginyje buvo padėkota ir už partnerystę užtikrinant socialinių paslaugų teikimą ir plėtrą žmonių su negalia bendruomenei rajone dirbančių socialinių paslaugų įstaigų vadovams, tarp jų ir VšĮ Deltuvos senelių globos namų vadovui Sauliui Venskauskui.
Po visų sveikinimų  gražiausias dainas dovanojo lietuviško folkroko grupė „Kitava“. Muzika, dainos ir nuoširdumas – praskaidrina kasdienybę, padeda užmiršti ligas ir negalias, sujungia bendrai dainai.

Skaityti daugiau...
 
LPS „Bočiai“ svečiuose PDF Spausdinti El. paštas
Parašė Živilė Burneikienė   
Trečiadienis, 23 Lapkritis 2022 12:51

Vėsų rudens rytą senelių namų gyventojai sulaukė svečių iš Ukmergės. Pasirodymą mums surengė Lietuvos pensininkų sąjungos Ukmergės rajono bendrijos „Bočiai“ nariai. Visus susirinkusius pasveikino ir sveikatos bei geros nuotaikos palinkėjo vadovė Janina Žvikevičienė. Poros ir tautinių šokių kolektyvas „Raskila“ parodė daug įspūdingų tautinių šokių, buvo deklamuojamos savo kūrybos eiles, skambėjo dainos. Gyventojai plojo ir pritarė dainuodami jiems puikiai žinomas dainas. Stipresnės sveikatos seneliai drauge su šokėjomis šoko lėtą valsą. Pakylėta nuotaika išlydėjome svečius ir pakvietėme dar ne kartą pas mus sugrįžti.

Skaityti daugiau...
 
«PradžiaAnkstesnis12345678910SekantisPabaiga»

Puslapis 8 iš 34