Pradžia Naujienos

Prisijungę

Mes turime 3 svečius online
Naujienos
Muiliukų gamybos edukacija PDF Spausdinti El. paštas
Parašė Irma Vaitaitienė   
Ketvirtadienis, 14 Kovas 2024 12:59

Šiandien senelių namų gyventojai sulaukė svečių – į globos namus atvažiavo edukatorė Laura Bulotaitė su dviem pagalbininkais. Ji seneliams paruošė muiliukų  ir vonios druskos burbulų gamybos edukaciją. Užsiėmimo metu gyventojai ne tik kūrybiškai išmoko maišyti ir derinti spalvas, bet ir kaip tikri muilo gamybos ekspertai kūrė įvairias formas ir muilo ornamentus. Visa kūrybinė erdvė kvepėjo įvairiais skoniais, kadangi savo muiliuką gardinome eteriniais kvapniaisiais aliejais. Kiekviena močiutė pasigamino švelnius, mėgstamų spalvų, bei įdomios formos muiliukus, kuriuos galės išbandyti vonioje, pasidėti kambaryje dėl grožio, ar padovanoti savo artimui. Vėliau buvo gaminami ir vonios druskos burbulai, kurie bus naudojami maudantis vonioje. Gyventojams labai patiko edukacija ir gautas nuostabus rezultatas.

Skaityti daugiau...
 
Pirmoji šalies ponia lankėsi senelių namuose PDF Spausdinti El. paštas
Parašė Irma Vaitaitienė   
Penktadienis, 08 Kovas 2024 00:00

Kovo 8-ąją Deltuvos senelių globos namus aplankė pirmoji šalies ponia Diana Nausėdienė, kuri pabendravo su senelių namuose gyvenančiais seneliais, čia dirbančiais darbuotojais. Parapijos klebonas Gintautas Naudžiūnas pasitiko prezidento žmoną su gėlėmis, pasveikino Tarptautinės moterų solidarumo dienos proga. Gyventojai domėjosi apie pirmosios ponios pomėgius, klausė, kaip po prezidento inauguracijos pasikeitė jos gyvenimas.

Dėkojame už nuotraukas Dainiui Vytui.

Skaityti daugiau...
 
Su Kovo 8-ąja! PDF Spausdinti El. paštas
Parašė Irma Vaitaitienė   
Penktadienis, 08 Kovas 2024 10:27

Kovo 8-osios proga senelių namų gyventojų tarybos pirmininkas Jonas ryte pasveikino visas močiutes ir darbuotojas su Tarptautine Moterų solidarumo diena. Gyventojas visoms linkėjo gražių dienų ir puikios nuotaikos ne tik šiandien, bet ir visada. Darbuotojas Aleksandras Jonui padėjo išdalinti sveikinimo gėles. Vėliau laukė grožio procedūros – gyventojoms buvo atliekama parafino vonelė rankoms, kuri atpalaiduoja raumenis, atgaivina pavargusias rankas ir malšina skausmą. Močiutės labai džiaugėsi sulaukusios tiek sveikinimų ir dėmesio, mėgavosi puikiai leisdamos laiką su grožio procedūromis.

Skaityti daugiau...
 
Užgavėnės senelių namuose PDF Spausdinti El. paštas
Parašė Irma Vaitaitienė   
Antradienis, 13 Vasaris 2024 13:07

Senelių namų gyventojai smagiai atšventė Užgavėnes kartu su mišriu vokaliniu ansambliu „Retro“ (vad. Marius Mikučionis). Per šventę netrūko dainų, šokių, blynų ir saldainių. Iš pradžių muzikantai atliko savo dainas atsistoję, o paskui prisijungė prie gyventojų ir už stalo vaišinosi vaišėmis, visi kartu dainavo žinomas dainas, tokias kaip „Atskrend sakalėlis“,  „Kepė boba blynus“, „Augo kieme klevelis“, „Daug daug dainelių“. Senelių namų gyventojai išvažiavus svečiams dar ilgai šnekučiavosi prie stalo, prisiminė jaunystės dainas, džiaugėsi gražia švente.

Skaityti daugiau...
 
LPS "Bočiai" klubo "Viltis" mišrus vokalinis ansamblis "Gija" PDF Spausdinti El. paštas
Parašė Irma Vaitaitienė   
Trečiadienis, 07 Vasaris 2024 13:54

Vasario 7-ąją senelių namuose apsilankė LPS „Bočiai“ Ukmergės r. klubo „Viltis“ mišrus vokalinis ansamblis Gija.  Vadovas Valmantas Naraškevičius pristatė ansamblį, o  garbės pirmininkė Valerija Naraškevičienė palinkėjo visiems senoliams nepamiršti dainuoti, šokti, juk tada gyventi tampa daug linksmiau. Kolektyvas atliko gražių, visiems žinomų dainų, tokių, kaip „Giminės“, „Jazminai“, ne viena močiutė ir ašarą nubraukė prisimindama jaunystės laikus. Dėkojame šauniam kolektyvui už pasirodymą ir sukurtą šventę senoliams.

Skaityti daugiau...
 
«PradžiaAnkstesnis12345678910SekantisPabaiga»

Puslapis 1 iš 33