Pradžia Naujienos

Prisijungę

Mes turime 8 svečius online
Naujienos
Užgavėnių šventė PDF Spausdinti El. paštas
Parašė Irma Vaitaitienė   
Antradienis, 05 Kovas 2019 00:00

Šiandien senelių namuose nuo pat ryto kvepia kepami blynai. Kaip ir kiekvienais metais sulaukėme būrio persirengėlių – velnių, ožių ir čigonų. Skambant linksmai muzikai visi kartu šokome, dainavome, blynais vaišinomės. Velniai su ožiu visus kambarius aplankė, silpnesnės sveikatos senolius su akordeono muzika pralinksmino. Iš apsilankiusių čigonų skanių vaišių gavome: įvairių rūšių blynų, vafliukų. Prisivalgę susiruošėme pajudėti – nors vėjas ir lietus baugino visus, bet mes vis tiek šokome aplink laužą, deginome morę, kad žiema daugiau nesugrįžtų pas mus.

Skaityti daugiau...
 
Kandidatai į savivaldybės tarybą senelių namuose PDF Spausdinti El. paštas
Parašė Irma Vaitaitienė   
Ketvirtadienis, 28 Vasaris 2019 11:11

Likus iki rinkimų visai nedaug, senelių namų gyventojus aplankė kandidatai į savivaldybės tarybą iš Lietuvos laisvės sąjungos (liberalų) R. Baravykas ir L. Nugaras. Kandidatai kvietė balsuoti už jų partiją, žadėjo, kad išrinkus juos, viskas keisis tik į gera.

Gyventojai per šį laikotarpį turėjo galimybę susipažinti ir pabendrauti su nemažai kandidatų į merus, į savivaldybės tarybą, dabar galės išsirinkti jiems labiausiai patikusius ir balsuoti.

Skaityti daugiau...
 
Kandidatas į merus apsilankė senelių namuose PDF Spausdinti El. paštas
Parašė Irma Vaitaitienė   
Pirmadienis, 25 Vasaris 2019 00:00

Artėjant rinkimams į senelių namus vis dažniau atvažiuoja įvairūs kandidatai. Šiandien senelių namuose apsilankė kandidatas į merus Darius Varnas kartu su kandidatais į savivaldybės tarybą – Nijole Giedraitiene, Vidu Krištaponiu, Justinu Baubliu ir kt. Kandidatas į merus pristatė savo programos tikslus, klausė, kaip gyventojams čia sekasi gyventi, ar turi kokių problemų, kurias galėtų padėti išspręsti. Gyventojai uždavė rūpimus klausimus, pabendravo su kandidatais.

Skaityti daugiau...
 
Vladislavos 100 metų jubiliejus PDF Spausdinti El. paštas
Parašė Irma Vaitaitienė   
Ketvirtadienis, 21 Vasaris 2019 00:00

Vasario 21 dieną mūsų gyventojai Vladislavai Gobienei suėjo 100 metų! Senelių namų gyvavimo istorijoje tai pirmasis šimtmetis. Šia proga buvo surengta didelė šventė – stalai lūžo nuo vaišių gausumo, pati senolė labai rūpinosi, kad tik visiems visko užtektų. Buvo pakviesti Vlados artimieji, garbingi svečiai iš Ukmergės rajono savivaldybės, Deltuvos seniūnas G. Radzevičius, Deltuvos parapijos klebonas kun. G. Naudžiūnas. Visi susirinkusieji nuoširdžiai sveikino jubiliatę, linkėjo gerų metų, artimųjų šilumos, dosnumo, dalijantis savo sukaupta patirtimi ir sveikatos, sveikatos, sveikatos... Po sveikinimų ir su muzikantu Kazimieru sudainuotos „Ilgiausių metų“ dainos, sėdome prie stalo, vaišinomės skaniu maistu, dainavome linksmas dainas. Įsidrąsinęs gyventojas Jonas Vladislavai taip pat tarė eiliuotą sveikinimo žodį nuo visų senelių, džiaugėsi, kad gali dalyvauti tokioje nekasdieninėje šventėje. Dėkojame visiems svečiams, kurie nepasididžiavo ir atvyko pasveikinti mūsų senolės – dabar ji džiaugiasi kambaryje, kuris skendi gėlių jūroje.

Skaityti daugiau...
 
Sulaukėme svečių senelių namuose PDF Spausdinti El. paštas
Parašė Irma Vaitaitienė   
Pirmadienis, 18 Vasaris 2019 13:16

Likus mažiau nei dviem savaitėms iki savivaldybės tarybos ir mero rinkimų, senelių namus aplankė politikai. Šį kartą atvažiavo seimo narys Juozas Varžgalys kartu su kandidatu į merus Romu Pivoru bei kandidatais į savivaldybės tarybą Asta Navickiene, Kęstučiu Jurkevičiumi ir Vidmantu Žukliu. Visi kandidatai pasisakė apie savo planus, nuveiktus ir būsimus darbus, kvietė už juos balsuoti. Gyventojai taip pat pateikė rūpimus klausimus, silpnesnės sveikatos seneliai buvo aplankyti kambariuose.

Skaityti daugiau...
 
«PradžiaAnkstesnis11121314151617181920SekantisPabaiga»

Puslapis 15 iš 33