Pradžia Archyvas

Prisijungę

Mes turime 8 svečius online
Minime Tarptautinę pagyvenusių žmonių dieną PDF Spausdinti El. paštas
Parašė Asta Zarembaitė   
Penktadienis, 01 Spalis 2010 17:45

Šiandien, spalio 1-ąją dieną minime Tarptautinę pagyvenusių žmonių dieną. Šia diena skatinama atkreipti dėmesį į senėjimo problemas, pagyvenusių žmonių gyvenimo sąlygas, ugdyti žmonių pagarbą senstantiems žmonėms.

Brangūs senjorai – mūsų senelių namų gyventojai, gyvenimo kelias, kuriuo ėjote ir einate – kupinas atradimų, gėrio, grožio ir vilties, o nugyventi metai – tai gražiausias ir brandžiausias Jūsų gyvenimo turtas, kuriuo dera didžiuotis. Jis neįkainojamas, kaip neįkainojama ir Jūsų patirtis, perduodama iš kartos į kartą.

Nuoširdžiai sveikiname visus mūsų senelių namuose gyvenančiuosius ir visus kitus senjorus Tarptautinės pagyvenusių žmonių dienos proga. Linkime geros sveikatos, nuoširdžios artimųjų, o mūsų senelių namuose gyvenantiems darbuotojų meilės ir paramos, aplinkinių šypsenų ir supratimo. Būkite laimingi!

Šiais žodžiais ir gražiais linkėjimais vedamas, bei Dievo palaimos linkėdamas mūsų senelių namuose kun. Gintautas Naudžiūnas aukojo Šv.Mišias, kuriose gražiai visi pasimeldė už čia gyvenančiuosius ir visus kitus pagyvenusius žmones, taippat už čia dirbančiuosius. Klebonas linkėjo nebūti piktiems ir džiaugtis tuo, ką jiems duoda Dievas, bei nepamiršti Jo ir daug melstis už savo ir visų kitų sveikatą. Seneliai buvo dėkingi klebonui už gražius linkėjimus, bei gražiai paaukotas Šv. Mišias.

Vėliau minėdami tą pačią gražią šventę mūsų seneliai sulaukė ir koncerto, kurį surengė Deltuvos kultūros namų moterų kvintetas. Gražios melodijos, dainos grojant akordeonui ir dainuojant moterų ansambliui senelius privertė ir pasiūbuoti, ir gerus laikus prisiminti, kai jie dar jauni ir gyvybingi buvo. O dabar, jau sulaukę garbaus amžiaus džiaugiasi, kad jų nepamiršta ir visada aplankę svečiai – muzikantai džiugina juos. Po koncerto seneliai buvo vaišinami pyragu, o svečiams buvo dėkojama už tokį smagų šilto rudeninio vėjelio gūsį į senelių namus ir gyventojų širdis.