Pradžia Naujienos Naujienos Gausūs sveikinimai švenčių proga

Prisijungę

Mes turime 80 svečius online
Gausūs sveikinimai švenčių proga PDF Spausdinti El. paštas
Parašė Irma Vaitaitienė   
Antradienis, 20 Gruodis 2022 11:04

Gruodžio 16 dieną senelių globos namus aplankė darbuotojos iš Vilniaus l/d „Varniukai“. Gyventojai buvo nudžiuginti gausiomis dovanomis – kiekvienam gyventojui buvo kruopščiai supakuotos kojinės su arbata, kava, šokoladu, o svarbiausia – rankų darbo atvirute ir vaikų sveikinimais.
Gruodžio 20 d. į senelių namus atėjo Deltuvos mokyklos vaikai ir kartu su muzikos mokytoju V. Sereika atvežė muzikinius sveikinimus. Mokinė sudainavo dvi dainas – „Rudens naktis sustojo“ ir „Baltas paukštis“. Dainos buvo tokios gražios, kad ne vienas gyventojas nubraukė ašarą. Kitos mokinės pasakė kalėdinius eilėraščius, o mokytoja ir socialinė darbuotoja palinkėjo sutikti Šv. Kalėdas sveikiems, geros nuotaikos, su viltimi ir meile. Visiems gyventojams buvo padovanotos nepakartojamos rankų darbo eglutės.
Taip pat gavome sveikinimo atvirukų ir šokoladų iš Vilniaus miesto vaikų. Ačiū visiems už gerą širdį, pastangas pradžiuginti senelius, visos dovanos yra prasmingos, pakelia nuotaiką ir praskaidrina kasdienybę. Dėkojame!